Treehook + Storksky

Band avond met Storksky & lokale helden Treehook.

Treehook
‘Genadeloze energie, een compleet onverwachte explosie van herrie, dat veroorzaakt de band Treehook. De Zeeuwen kennen geen grenzen, en beuken dwars door alles heen. In een korte introductie worden ze voorgesteld als een noiserockband met een fuck you attitude, maar al gauw blijkt dat deze woorden maar een klein deel van de lading dekt. Of woorden überhaupt een duidelijk beeld kunnen schetsen van de enorme kortsluiting die plaats vind op het podium is nog maar de vraag; eigenlijk had je er gewoon bij moeten zijn.
Kortom je kunt er nu bij zijn!

Storksky
Storksky is het nieuwe project van zanger en gitarist Michiel Claessen. Met lage catchy gitaarlijnen, stuwende drums en falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale acts als QOTSA, MUSE, Death From Above 1979 en Royal Blood.
Voor de opnames van zijn eerste EP riep Michiel de hulp in van maar liefst zes verschillende drummers waaronder Mario Goossens (Triggerfinger), Tim Van Delft (De Staat) en Jesper Albers (Paceshifters).

De EP ‘STORKSKY’ kwam in mei 2016 uit en wordt gedistribueerd door PIAS Roughtrade.

Live is Storksky inmiddels uitgegroeid tot een krachtig duo - al zijn extra toevoegingen nooit uitgesloten - en met Roy Moonen op drums (The Mad Trist, 37 Stabwoundz, Born From Pain) zet Storksky een zeer strakke en overtuigende set neer vol echte rock-juweeltjes!

Info

Datum: vr 01 sept

Aan de deur: €10,00

Voorverkoop: €7,50

Zaal open: 21:00

Aanvang: 21:30

€ 7,50
Delen